Holy Grale quest

De quest naar de heilige graal

1,5 uur

3 km

Al eeuwen is de mens op zoek naar de Heilige Graal, de beker waar het bloed van Christus in is opgevangen. Waar de graal de eerste eeuwen verstopt was weten we niet precies. Wel is bekend dat rond 1253 de graal nog in het bezit was van een ridder die in de stad aanwijzingen heeft achtergelaten over de vindplaats van de Graal. Met zijn dood stierf ook het geheim over de vindplaats van de graal. Wel liet de ridder een  geheimzinnige kist achter, afgesloten met een letterslot. Tot op heden nog toe heeft nog niemand de kist weten te openen. Kan jij achterhalen waar de graal precies verborgen is? Om de Graal te kunnen vinden is het belangrijk de rode pointers op volgorde af te gaan, je begint dus bij pointer 1, daarna pointer 2, enzovoort. Veel plezier tijdens je quest…

Tijdens het spelen kan je ook de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. Hoewel wij er alles aan doen om alle punten actueel te houden kan het een enkele keer voorkomen dat een punt verdwenen is. Als dit het geval is horen we graag van je en ontvang je een leuke korting op het spelen van een volgend spel.

Het heilige graal spel is mogelijk in 94 steden verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Download de gratis Citygames app in de Google Play Store (Android) of de App Store (Apple) en kies dan de stad van je keuze en als spel “Heilige Graal”.