Outdoor Cityquiz

Outdoor Cityquiz

1,5 uur

   3 km

De Outdoor Cityquiz is dé manier om een stad en haar highlights te ontdekken. Je speelt het spel op je eigen smartphone en de app leidt je langs 15-20 bezienswaardigheden van de stad. Over elke bezienswaardigheid krijg je een vraag die je altijd kunt beantwoorden als je ter plekke bent, er hoeft dus niet gegoogled te worden om het juiste antwoord te vinden. Kijk dus goed naar wapenschilden, jaartallen en informatiebordjes. Zodra je begint loop je naar de eerste rode pointer. Binnen 15 meter van de pointer verschijnt er een vraag. Beantwoord de vraag en scoor punten. Heb je het fout probeer het dan nog een keer, want je kunt er nog steeds punten voor krijgen.

Aan het eind van het spel kan je je totaalscore vergelijken met anderen. Maar geniet vooral terwijl je door de stad loopt. Heel veel plezier!

Tijdens het spelen kan je ook de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. Tijdens het spelen van de app is geen internetverbinding nodig, de app werkt 100% via gps. 

Hoewel wij er alles aan doen om alle punten actueel te houden kan het een enkele keer voorkomen dat een punt verdwenen is. Als dit het geval is horen we graag van je en ontvang je een leuke korting op het spelen van een volgend spel.

De Outdoor Cityquiz is mogelijk in 94 steden verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Download de gratis Citygames app in de Google Play Store (Android) of de App Store (Apple) en kies dan de stad van je keuze en als spel “Outdoor Cityquiz”.