treasure hunt

De schat van piraat One-Eye

1,5 uur

3 km

Volgens de legende woonde de beroemde piraat One-eye in 1516 korte tijd in de stad. One-Eye was erg op zichzelf, maar op een avond in een kroeg vertelde hij in een dronken bui over een enorme piratenschat bestaande uit duizenden goudstukken die ergens op een eiland verborgen lagen. In de stad, zo liet hij weten, had hij aanwijzingen achtergelaten over de vindplaats van de schat. Kort daarna stierf hij en met hem het geheim. Hij liet wel een oude geheimzinnige kist achter met een vreemd soort raadsel, waarmee de kist geopend kan worden. Tot op heden heeft nog niemand de kist weten te openen en de schat kunnen vinden. Kan jij achterhalen op welke eiland de schat verborgen is en waar de schat precies begraven is? Belangrijk is de rode pointers op volgorde af te gaan. Je begint dus bij pointer 1, daarna pointer 2, enzovoort.

Tijdens het spelen kan je ook de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. Tijdens het spelen van de app is geen internetverbinding nodig, de app werkt 100% via gps. 

Hoewel wij er alles aan doen om alle punten actueel te houden kan het een enkele keer voorkomen dat een punt verdwenen is. Als dit het geval is horen we graag van je en ontvang je een leuke korting op het spelen van een volgend spel.

Het heilige graal spel is mogelijk in
94 steden verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Download de gratis Citygames app in de Google Play Store (Android) of de App Store (Apple) en kies dan de stad van je keuze en als spel “Zoek de schat”.